Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on email

SPONSET INNHOLD: Rafael Nadal i posisjon til sin 12. Roland Garros-tittel

Rafael Nadal kan befeste posisjonen sin som den store gruskongen.

Men kronprinsen Dominic Thiem puster Nadal i nakken. Duoen møtes nemlig for andre året på rad i Roland Garros-finalen søndag.

Likevel er og blir Nadal favoritten. Spanjolen har vunnet alle Roland Garros-finalene han har spilt, altså elleve titler i turneringen. Totalt står han med 17 Grand Slam-titler. Thiem har kun spilt fjorårets finale i Grand Slam-sammenheng.

SKRU OPP SPENNINGEN ENDA ETT HAKK UNDER ROLAND GARROS-FINALEN – SPILL PÅ HVEM SOM VINNER HOS BETSSON. TRYKK HER FOR MER INFORMASJON!

– Han er favoritten, men jeg håper å legge alt igjen på banen, og så får vi se hvordan det går, sa Thiem etter å ha vunnet i semifinalen.

Både Nadal og Thiem har imponert i årets turnering. Nadal var kun tapt et sett og overbeviste mot Roger Federer i semifinalen. Thiem har også vært meget solid, og slo ut verdensener Novak Djokovic, som har vunnet de tre siste Grand Slam-turneringene, i semifinalen.

Denne kampen gikk derimot over to dager på grunn av regn. Nadal har derfor fordelen av å stille helt uthvilt i finalen i den franske hovedstaden. Spørsmålet er om gruskronprinsen kan tukte gruskongen allerede i år.

SJEKK VINNERODDSEN I ROLAND GARROS-FINALEN HOS BETSSON!

Andre artikler

Lik Tennis-Norge på Facebook for å holde deg oppdatert.