Illustrasjon Tennis
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on email

Sponset innhold: Vinn en tur til Wimbledon!

Betsson gir deg muligheten til å tippe deg til Wimbledon.

Søndag starter hovedturneringen i Roland Garros med blant annet en nordmann i hovedrollen, samt de aller største tennisstjernene.

Vår samarbeidspartner Betsson tilbyr under turneringen i Paris kundene sine muligheten til å vinne en tur til Wimbledon. De gir nemlig ut en Wimbledon-pakke! I tillegg får 5 heldige vinnere 10 000 kr i kontanter hver. Uansett hvordan det går er du garantert en premie nå som French Open er i gang. 

Trykk her for å få muligheten til å vinne en Wimbledon-tur

Alt du trenger å gjøre for å være med i konkurransen om premiene er å registrere deg på Betsson, samt og melde deg på og spille for sammenlagt 500 kr eller mer (min. odds 1.50 pr. spill) på French Open i løpet av turneringen. Da er du garantert en gave etter at turneringen avsluttes den 9. juni, og du mottar en melding på din konto mandag 10. juni med hva du har vunnet.

Wimbledon-pakken du kan vinne inneholder følgende:

2x billetter til The Championships, Wimbledon den 6. juli
– Tredje runde | Men’s and Ladies’ Singles 
– Andre runde | Men’s and Ladies’ Doubles
– Første runde | Mixed Doubles- Fly tur/retur Oslo – London/Gatwick for vinneren med gjest (5.-7. juli).- 2 netter i dobbeltrom på 4-stjerners hotell i London.- Middag på (Courtside) restaurant inkludert Pakken til Wimbledon går fra 5. – 7. juli.- Det er 2 netter på 4-stjerners hotell i London.- Plass på Center Court 6. juli. Middag på restaurant er inkludert. Fly tur/retur Oslo – London/Gatwick.

Trykk her for å komme til Betssons sider.

Underveis i turneringen vil Tennis-Norge i samarbeid med Betsson komme med oddstips.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788