Melanie Stokke kvalifiserte seg for 60.000-dollarsturnering

av | 6 august, 2019 - 18:37 | Melanie Stokke

Melanie Stokke fortsetter å vise god form.

I forrige uke var Nordstrand-spilleren svært nære en finaleplass i 25.000-dollarsturneringen i Bad Saulgau. Stokke hadde matchball i andre sett i semifinalen, men måtte til slutt se finalen glippe.

Denne uken fikk Stokke wildcard til kvalifiseringen i 60.000-dollarsturneringen i Hechingen. Mandag vant 22-åringen første kvalifiseringskamp over Verena Meliss, nummer 547 på WTA-rankingen.

Tirsdag ventet tyske Yana Morderger, nummer 616 i verden, i kvalifiseringsfinalen. Det endte med en overlegen seier 6-1, 6-2.

I onsdagens første runde møter Stokke brasilianske Teliana Pereira. Hun måtte også kvalifisere seg for hovedturneringen, men er rangert som nummer 498 i verden. Hun har også på sitt beste vært nummer 43 på WTA-rankingen. Topp 100-plasseringen mistet hun på grunn av en skade på slutten av 2017 og begynnelsen av 2018. Toppnivået er høyt med to WTA-titler i lomma.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Norsk suksess i Sverige

Norsk suksess i Sverige

Både Viktor Durasovic og Melanie Stokke kom til finalen av TP/Gardell Open i Båstad, men kun en av dem tok tittelen.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Arkiv