Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on email

Favorittene vant på senior-NMs første dag

Ingen store overraskelser i første runde av senior-NM i Frognerparken.

På herresiden fikk førsteseedede Rana-Roop Singh Bhullar tøff kamp i sin første kamp. Ole Tinius Stave Lepsøe viste i innendørs-NM i fjor at han kunne hamle opp med de beste seniorspillerne.

Tirsdag var han nære igjen. Juniorspilleren fra Oslo Tennisklubb tapte det første settet for collegespiller Bhullar 2-6, men slo tilbake med 6-2. Det tredje settet gikk til tiebreak, der Bhullar til slutt vant 7-4. Dermed er han videre til andre runde og møter en sterk utfordrer i kvalifiseringsspilleren Karl Adrian Ringdal Nørstenæs.

Sterke herrespillere som også er videre til andre runde er Leyton Rivera, Herman Høyeraal, Casper Christensen, Simen Sunde Bratholm, Peter August Anker og Mirza Koristovic.

På damesiden er Malene Helgø og Astrid Wanja Brune Olsen de store favorittene. Duoen vant begge enkelt i første runde. Ingen av dem ga bort et eneste game!

Andre spillere, som kan kjempe om en semifinaleplass, er Dorthea Hviding-Faa, Emilie Elde, Ine Soltveit Stange, Sarina Reinertsen og Hedda Gurholt.

NM startet for øvrig i forrige uke. Til nå er flere singlevinnere kåret. I U16-klassen vant Albert Porsmyr Hansen og Matylda Burylo. I juniorklassen vant Andreja Petrovic og Hedda Gurholt.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788