Favorittene vant på senior-NMs første dag

av | 13 august, 2019 - 22:03 | Norsk

Ingen store overraskelser i første runde av senior-NM i Frognerparken.

På herresiden fikk førsteseedede Rana-Roop Singh Bhullar tøff kamp i sin første kamp. Ole Tinius Stave Lepsøe viste i innendørs-NM i fjor at han kunne hamle opp med de beste seniorspillerne.

Tirsdag var han nære igjen. Juniorspilleren fra Oslo Tennisklubb tapte det første settet for collegespiller Bhullar 2-6, men slo tilbake med 6-2. Det tredje settet gikk til tiebreak, der Bhullar til slutt vant 7-4. Dermed er han videre til andre runde og møter en sterk utfordrer i kvalifiseringsspilleren Karl Adrian Ringdal Nørstenæs.

Sterke herrespillere som også er videre til andre runde er Leyton Rivera, Herman Høyeraal, Casper Christensen, Simen Sunde Bratholm, Peter August Anker og Mirza Koristovic.

På damesiden er Malene Helgø og Astrid Wanja Brune Olsen de store favorittene. Duoen vant begge enkelt i første runde. Ingen av dem ga bort et eneste game!

Andre spillere, som kan kjempe om en semifinaleplass, er Dorthea Hviding-Faa, Emilie Elde, Ine Soltveit Stange, Sarina Reinertsen og Hedda Gurholt.

NM startet for øvrig i forrige uke. Til nå er flere singlevinnere kåret. I U16-klassen vant Albert Porsmyr Hansen og Matylda Burylo. I juniorklassen vant Andreja Petrovic og Hedda Gurholt.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Norgesmesterne 2024

Norgesmesterne 2024

Victor Durasovic og Mille Hågensen ble NM mestere i senior singles i Frognerparken på lørdag.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Arkiv