Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on email

Thiem vant thriller over verdensener Djokovic

Dominic Thiem er for andre året på rad klar for finalen i Roland Garros.

Det ble en tøff semifinalen mellom Novak Djokovic og Dominic Thiem i semifinalen av Roland Garros. Grunnet regn ble kampen spilt over to dager, men også lørdag måtte kampen stoppes av regn.

Thiem hadde et lite overtak i store deler av kampen. 25-åringen begynte kampen strålende og vant det første settet 6-2, men Djokovic tok over og vant 6-3 i sett nummer to.

I sett nummer tre vant Thiem 7-5, og i kampen andre akt på lørdag, lå Thiem an til seier i det fjerde settet, men Djokovic reddet seg inn og sikret et avgjørende sett med 7-5-seier. På 5-4 i det femte sett misbrukte Thiem to settballer. Likevel slo han tilbake og vant 7-5

– Det var en fantastisk kamp, min første femsettskamp i Roland Garros, og det er godt starte med en en slik. Jeg er i semifinalen med de tre beste i verden, og alle har vunnet mer enn 15 Grand Slam-titler. En hver seier da er stort, sier Thiem.

Dermed er Thiem klar for sin andre Roland Garros-finale på rad. I 2017 var han i semifinalen. Nå venter Rafael Nadal i søndagens finale, akkurat som i fjor. Spanjolen slo Roger Federer i tre sett fredag og stiller uthvilt i finalen.

Andre artikler

Lik Tennis-Norge på Facebook for å holde deg oppdatert.