Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on email

Nadal tok sin 18. Grand Slam-tittel

Rafael Nadal vant Roland Garros for 12. gang.

Kongen av grus gjorde det igjen. Nadal vant sin 12. Roland Garros-finale, totalt 18 Grand Slam-titler. Dermed har han vunnet alle Roland Garros-kampene han har stilt i. 33-åringen har totalt vunnet 93 kamper på grusen i Paris og bare tapt to kamper, det skjedde i 2009 og 2015.

I søndagens finale møtte han for andre gang på rad østerrikeren Dominic Thiem, som imponerte veldig i semifinalen mot verdensener Novak Djokovic. I fjor vant Nadal i strake sett.

Denne gangen var 25-åringen nærmere. Nadal vant det første settet 6-3, men i sett nummer to steppet Thiem opp og vant 7-5. I de to siste settene viste derimot Nadal hvem som var gruskongen. Veteranen vant begge settene 6-1, 6-1.

Andre artikler

Lik Tennis-Norge på Facebook for å holde deg oppdatert.