Melanie Stokke

Utslitt Stokke kjempet seg til ny bil med uventet støtte: – Helt sykt

Melanie Stokkes første turneringsseier på 25.000-dollarsnivå resulterte i en noe uvanlig premie.

Melanie Stokkes første turneringsseier på 25.000-dollarsnivå resulterte i en noe uvanlig premie.

Vanligvis vanker det kun en liten pengesum for seier i en 25.000-dollarsturnering, men i turneringen i Bagnatica ventet også en annen, liten, men verdifull premie: En Smart Car gitt av en sponsor av turneringen.

– Det er helt sykt. For en fantastisk turnering. Det også full tribune, en verdenskjent dommer tilstede og mange sponsorer. Det var helt vilt travelt etterpå, sier Stokke til Tennis-Norge.

Fikk uventet støtte
At Stokke vant en bil akkurat nå kom på et perfekt tidspunkt. Norgesmesteren tok nemlig førerkortet for bil for under en måned siden. Nå har 20-åringen en egen bil å bruke.

–Det er veldig kult. Jeg vet ikke hvordan jeg skal få den hjem enda, så det må jeg finne ut av det, men jeg tror jeg kommer til å beholde den. Da slipper jeg å spørre andre i familien om å låne bil når jeg er hjemme, og så er det kult å ha tjent en egen bil. Den er liten og komptakt, så det er perfekt, sier en oppspilt Stokke.

I finalen møtte Stokke italienske Martina Trevisan. Likevel var det Stokke som fikk støtten fra rundt 400 tilskuere på tribunen.

– Publikum hjalp meg til å samle krefter. Det var spesielt morsomt at de gjorde det, og det var kjempegod atmosfære. Det var veldig gøy og kult at de støtte meg. Jeg må være godt likt eller noe, siden hun andre var fra Italia, sier Stokke.

Mye tennis på en dag
På grunn av dårlige værforhold tidligere i uka måtte Stokke spille både semifinale og finale samme dag. Det resulterte i over fem tøffe timer på tennisbanen og to seire. Nordstrand-spilleren mener den gode fysikken hennes var avgjørende.

– Jeg har trent veldig hardt, så derfor var jeg godt forberedt. Jeg trente åtte timer om dagen da jeg var yngre i Murcia, og har trent knallhardt fysisk i Belgia i år – hele dagen med tre fysiske økter, i tillegg til tennis, sier Stokke.

 

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788