Det ble tap i første kamp for Casper Ruud i Madrid. Foto: Discovery+.

Tidlig exit i Madrid

av | 4 mai, 2022 - 14:56 | Casper Ruud, Internasjonalt

Casper Ruud tapte til den serbiske kvalifiserings-spilleren Dusan Lajovic i Madrid Open.

Casper Ruud – Dusan Lajovic: 1-2 (7)6-7, 6-2, 4-6)

Norges tennis-komet har fortsatt ikke funnet toppformen i årets grus-sesong. Det ble igjen synlig på onsdag, da han ble slått av Dusan Lajovic (ATP 77), en spiller nordmannen hadde slått i alle deres tre tidligere oppgjør.

Ett jevnt første sett gikk til tie-break etter spillerne brøt hverandre en gang hver. Lajovic fikk inn det første mini-breaket og tvang Ruud til å redde sett-baller, før Lajovic likevel brøt inn tie-breaket til 9-7.


Dusan Lajovic (ATP 77). Foto: Discovery+

For Lajovic, som kvalifiserte seg inn i turneringen, var dette hans fjerde kamp. Ruud derimot, var femte seed, stod over første runde og spilte dermed sin første kamp i Madrid.

Det andre settet ble en lettelse med norske øyne. Ruud varierte spillet og virket mer skjerpet. Resultatet ble at han brøt Lajovic to ganger og holdt samtlige serve-games. Nordmannen brukte 35 minutter på å ta det andre settet 6-2.

I det tredje settet ble det igjen jevnt. Ruud cruiset gjennom de fleste serve-gamene, men slet samtidig med retur spillet mot en heltent Lajovic.

Da Ruud skulle serve på 4-5, slurvet nordmannen og måtte først redde en matchball. Da serberen fikk sjanse nummer to, endte ballvekslingen med at Ruud skjøt utenfor og tapet var et faktum.

Neste turnering på programmet er Roma Masters som starter neste uke.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Arkiv