Gav motstand, men tapte mot stjerne

av | 20 november, 2019 - 20:34 | Melanie Stokke, Norsk

- Skulle gjerne spilt flere, men nå er sesongen over.

På en oase omringet av vannhull og alligatorer i Naples Florida ligger tennis-akademiet Sánchez-Casal hvor Melanie Stokke onsdag kveld møtte sin største motstander noensinne da verdensnummer 31 og Florida-beboer Danielle Collins bestemte seg for å spille en ITF 25.000 dollars-turnering for treningens skyld.

Nordstrand-spilleren Stokke hadde overbevisende kvalifisert seg til hovedturneringen med tre seire uten å tape et sett. Uheldigvis for henne trakk hun første seed Danielle Collins som var satt opp til å møte en kvalifiseringsspiller i første runde.

Stokke startet bra med å bryte serven til Collins, men amerikaneren fikk justert seg, fant rytmen og tok det første settet komfortabelt 6-2.

Hele 414 rankingplasser var det mellom spillerne og spørsmålstegn kan stilles rundt legitimiteten av å tildele wildcard til overlegne stjerner som er motivert av trening. I tillegg var det overraskende at turneringsarrangøren hadde valgt å plassere sin verdensstjerne på en av to baner uten kamera og livestream.

I det andre settet kjempet Stokke knallhardt og var nær å tvinge frem et tiebreak før Danielle Collins fikk vunnet settet 7-5 og kampen med sifrene 6-2,7-5.

– Sesongen har egentlig bare startet

Tennisspilleren fra Nordstrand har slitt med skade -og slitasjeproblemer som har forfulgt henne inn i den nå avsluttende 2019 sesongen.

– Det har vært veldig bra for meg å reise til USA og få disse kampene. For meg har egentlig sesongen bare startet. De andre har jo spilt en consistent sesong, men for meg så ble det litt av-og-på. Men nå føler jeg at jeg er i gang og gleder meg til kamper og turneringer neste år.

– Det blir nå en uke hjemme i Norge hvor jeg lader batteriene også kjører jeg på med hardtrening i Spania i tre uker.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Norgesmesterne 2024

Norgesmesterne 2024

Victor Durasovic og Mille Hågensen ble NM mestere i senior singles i Frognerparken på lørdag.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Arkiv