Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on email

Tre kjappe seirer i Florida: – Gleder meg til ny kamp

Etter å ha vunnet kvalfinalen på den grønne grusen i Florida, er Melanie Stokke klar for sesongens siste turnering.

Nordstrand-spilleren var toppseedet i kvalifiseringen til 25.000 dollars-turneringen i Naples, Florida og vant alle sine tre kamper uten å tape et sett.

På tirsdags kveld norsk tid, kort tid etter at kvalfinalen var vunnet, fikk Tennis-Norge tak i Melanie Stokke.

– Det føles veldig bra. Når jeg så tablået og at jeg var veldig nære å komme inn i hovedturneringen, men ble seedet nummer en i kvalifiseringen, så skiftet jeg bare perspektiv og tenkte at det skal bli herlig for meg å spille tre kamper, å bare bygge videre på spillet mitt.

Kan møte Danielle Collins

Trekningen for hovedturneringen blir klart senere tirsdag kveld og en potensiell motstander er Danielle Collins (WTA 31), som har tatt et wildcard og er første seed i turneringen.

– Jeg skal bare fortsette med spillet mitt og gleder meg til å få en ny kamp hvor jeg kan bli bedre, har det moro på banen og bli utfordret. Jeg bare gleder meg til få en ny kamp og en ny motstander på andre siden.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788