Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on email

Casper Ruud til kvalifiseringsfinale i Masters-turnering

Casper Ruud vant over en topp 100-spiller.

Den norske 20-åringen fikk en flott start på sin første turnering på hardcourt siden Miami Open i mars. Ruud spilte nemlig lørdag første kvalifiseringsrunde i ATP 1000-turneringen i Cincinnati, en av oppkjøringsturneringene til US Open.

Nordmannen møtte lørdag amerikanske Bradley Klahn. 28-åringen er nummer 92 i verden og har vært rangert som 63 på sitt beste. I juli gikk han til topps i en Challenger-turnering på hardcourt.

Unggutten spilte gjennom hele kampen svært solid på egen serve. I det første settet klarte ingen å spille seg til breakballer, og det gikk til tiebreak. Der var Ruud best og vant knepent 7-5.

Det andre settet fortsatte som det første, men Klahn fikk på 2-3 en breakball, som Ruud avverget. På 5-5 spilte Snarøya-spilleren seg til to breakballer og på forsøk nummer to brøt han til 6-5. Deretter servet han hjem kampen.

Kvalifiseringsfinalen spilles søndag, og der møter han vinneren i oppgjøret mellom Federico Delbonis, nummer 63 i verden, og John McNally, nummer 624 på ATP-rankingen.

Andre artikler

Lik Tennis-Norge på Facebook for å holde deg oppdatert.