Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on email

Eikeri vant første runde i Frankrike

Ulrikke Eikeri fikk en god start på 100.000-dollarsturneringen i Contrexeville.

Oslo-jenta har kun tre ganger tidligere spilt 100.000-dollarsturneringer og da måtte hun gjennom kvalifiseringsrunder. Det trengte hun ikke i Contrexeville og på onsdag spilte hun første runde mot usbekiske Nigina Abduraimova (WTA 493) som i motsetning til Eikeri måtte gjennom kvalifiseringsspill.

Norges høyest rangerte kvinnelige tennisspiller brukte 85 minutter på den franske grusen til å slå ut jenta fra Uzbekistan med sifrene 6-3, 6-3.

I runde to venter litt tøffere motstand i chilenske Daniela Seguel (WTA 265). Oslo-jenta spiller også double i turneringen og er sammen med sin franske makker Quirine Lemoine seedet nummer fire. Sammen vant de første runde på tirsdag og møter et fransk-colombiansk par i neste runde.

Andre norske kvinner har også vært i aksjon i uke 28. Både Lilly Elida Håseth og Melanie Stokke kjempet for hver sin kvalifiseringsplass i henholdsvis Bucharest og Torino denne uken, men klarte ikke å kvalifisere seg.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788