Eikeri vant første runde i Frankrike

av | 10 juli, 2019 - 16:21 | Ulrikke Eikeri

Ulrikke Eikeri fikk en god start på 100.000-dollarsturneringen i Contrexeville.

Oslo-jenta har kun tre ganger tidligere spilt 100.000-dollarsturneringer og da måtte hun gjennom kvalifiseringsrunder. Det trengte hun ikke i Contrexeville og på onsdag spilte hun første runde mot usbekiske Nigina Abduraimova (WTA 493) som i motsetning til Eikeri måtte gjennom kvalifiseringsspill.

Norges høyest rangerte kvinnelige tennisspiller brukte 85 minutter på den franske grusen til å slå ut jenta fra Uzbekistan med sifrene 6-3, 6-3.

I runde to venter litt tøffere motstand i chilenske Daniela Seguel (WTA 265). Oslo-jenta spiller også double i turneringen og er sammen med sin franske makker Quirine Lemoine seedet nummer fire. Sammen vant de første runde på tirsdag og møter et fransk-colombiansk par i neste runde.

Andre norske kvinner har også vært i aksjon i uke 28. Både Lilly Elida Håseth og Melanie Stokke kjempet for hver sin kvalifiseringsplass i henholdsvis Bucharest og Torino denne uken, men klarte ikke å kvalifisere seg.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Eikeri-tap i første runde

Eikeri-tap i første runde

Ulrikke Eikeri og hennes amerikanske makker Catherine Harrison kom seg ikke forbi første runde i Australian Open.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Arkiv