Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on email

Casper Ruud tapte semifinalen

Casper Ruud har muligheten til å ta sin første tittel siden 2016.

Den norske 20-åringen hadde muligheten til seg til sin andre finale for året, men sviktet i semifinale i ATP Challenger-turneringen i Prostejov.

I kampen om en finalebillett møtte Ruud rutinerte Pablo Andujar. 33-åringen er nummer 93 på ATP-rankingen, men har på sitt høyeste vært nummer 33. Mellom 2010 og 2015 har Andujar vært rangert blant de 100 beste i verden, men ble så skadet og var ute nesten et helt år. Likevel har veteranen kjempet seg tilbake blant de topp 100 i verden. I Roland Garros tapte han for Matteo Berrettini, som Ruud vant over i tre strake sett i andre runde.

Det ble en tøff kamp og nordmannen havnet under fra start. Han tapte det første settet 6-2. I det andre settet startet Ruud best og ledet 2-0. Han hadde tre gameballer på 2-0, men misbrukte alle og tapte til slutt settet 6-4. Andujar spilte en meget god kamp.

Andre artikler

Lik Tennis-Norge på Facebook for å holde deg oppdatert.