Foto: Moises Alex.

Reis til de største tennisarrangementene i verden

av | 13 februar, 2023 - 20:51 | Norsk

Hvis du har planer om å dra ut og reise i tiden fremover, så bør du holde øynene åpne for noen kule tennis arrangementer som skjer. Dette kan nemlig være en god grunn til å reise til en særlig destinasjon, og en ekstra motivator for alle tennis fans.

Annonsørinnhold

Finansiere reisen

Å reise til tennis destinasjoner kan fort bli en av de beste feriene du har vært på, særlig som tennis entusiast! Da har du mulgiheten til å se favorittspillerene dine spille live, og møte andre tennis fans i samme slengen. Noen av disse arrangementene er dessuten i varmen og deilige land, så du kan kombinere det med en flott ferie. Slike ferier kan dog bli dyre. Både fordi arrangementene spilles langt unna, og fordi det koster penger å se på dem. 

Det finnes mange måter å spare til turen på, og å gjøre det litt billigere. Først og fremst kan du vurdere om du skal ta opp et lån som kan hjelpe deg med å finansiere turen. Dette passer for deg som venter feriepenger eller en bonus, men som ikke har tilgang på disse pengene akkurat nå. Hvis du vil lære mer om lån, så besøk Sambla her. Du kan også sette opp en spareplan og sette av penger tidlig for å bestille billetter mens de er så billig som mulig. Når du omsider har spart opp penger, så kan du besøke noen av de største tennis arrangementene i verden, og få deg en ferie i samme slengen. 

Rund Grand Slam-turneringene

Enhver tennis entusiast vet hva Grand Slam er. Dette er 4 turneringer som sammen utgjør det vi kaller Grand Slam-turneringene. Den som vinner sammenlagt etter disse fire turneringene kan stolt kalle seg vinneren av Grand Slam. Dette er en av de største prestasjonene innen tennis, og noe alle profesjonelle tennisspillere drømmer om. 

Grand Slam-turneringene har blitt spilt siden den første Wimbledon-turneringen i 1877 og har siden da vært anerkjent som de mest prestisjetunge og krevende turneringene i tennisverdenen. De fire turneringene skiller seg fra hverandre både i type underlag, regler og tradisjoner. Blant listen over vinnere fra fjorårets turneringer finner iv blant annet norske Casper Ruud, som er en av landet fremste idrettsstjerner. 

De fire turneringene utgjør også det som kalles Grand Slam-turneringene

  • Australian Open
  • Roland Garros (French Open)
  • Wimbledon
  • US Open

Skal du runde Grand Slam-turneringene må du med andre ord til en rekke land som strekker seg over hele globen. Dette er et eventyr mange drømmer om. 

Relaterte artikler

Tennisspillere som går til padel

Tennisspillere som går til padel

Les hvorfor padel tiltrekker seg tidligere og nåværende tennisstjerner – fra reduserte fysiske krav til den strategiske bruken av banens vegger.

Relaterte artikler

Tennisspillere som går til padel

Tennisspillere som går til padel

Les hvorfor padel tiltrekker seg tidligere og nåværende tennisstjerner – fra reduserte fysiske krav til den strategiske bruken av banens vegger.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Arkiv