Casper Ruud er sjette seed i Indian Wells. Foto: Eurosport.

Klasseforskjell i ørkenen

av | 10 oktober, 2021 - 00:46 | Casper Ruud, Internasjonalt

Casper Ruud overkjørte sin spanske motstander i runde to av Masters-turneringen Indian Wells.

Casper Ruud – Roberto Carballes Baena: 2-0 (6-1, 6-2)

Casper Ruud fortsetter å spille på sitt høyeste nivå noensinne, og hadde ingen problemer med å slå Roberto Carballes Baena i sin første kamp i den prestisjetunge turneringen Indian Wells.

Alle de 32 seeda spillerne i Indian Wells får bye og står over første runde. Det inkluderer Casper Ruud som er seedet nummer seks i turneringen etter at Novak Djokovic, Dominic Thiem, Roger Federer og Rafael Nadal alle står over turneringen som vanligvis spilles i mars.

Spanske Carballes Baena, rangert nummer 85 i verden, hadde aldri sjans mot nordmannen som brøt spanjolen to ganger i hvert sett uten selv å tape et eneste serve-game.

Vi har blitt vitne til en nordmann som ikke bare er en svipptur innom Topp 10 i verden basert på tilfeldige resultater. Den norske drømmen om en spiller som kan nå helt til topps er nå i ferd med å manifestere seg.

Det blir en spennende helg og kommende uke i California.

Les mer om Fenomenet i ørkenen her.

Spillerne takker for kampen. Foto: Eurosport.

Sør-afrikaner eller ny spanjol i neste

I neste runde, som er runde tre, møter Ruud vinneren av sør-afrikanske Lloyd Harris og Alejandro Davidovich Fokina. Den kampen spilles sent natt til søndag.

Ulrikke Eikeri spiller doubles

For de som holder seg våkne i natt og har tilgang til WTA TV, kan de se Ulrikke Eikeri og hennes hviterussiske makker Aliaksandra Sasnovich spille sin første kamp i doubles.

Sasnovich er kvinnen som fredag overaskende slo US Open vinneren Emma Raducanu i hennes første kamp siden sensasjon-seieren i New York.

Hviterusseren er rangert nummer 100 i singles og 59 i doubles. Ulrikke Eikeri er på sin foreløpige topprangering som nummer 83 i doubles.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Årets tennissko fra ASICS

Årets tennissko fra ASICS

Novak Djokovic var med i utviklingen av skoen som har bidratt til nok en drømmesesong for verdenseneren.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Arkiv