Ulrikke Eikeri og Valentini Grammatikopoulou nådde finalen i WTA 250 Lausanne Ladies Open. Foto: Shutterstock/Wikipedia/Espen Hildrup.

Tittelen glapp for Eikeri

av | 18 juli, 2021 - 17:55 | Internasjonalt, Ulrikke Eikeri

Ulrikke Eikeri og Valentini Grammatikopoulou tapte doubles-finalen i WTA 250 grus-turneringen Lausanne Ladies Open i Sveits.

Ulrikke Eikeri/Valentini Grammatikopoulou – Simona Waltert/Susan Bandecchi: 1-2 (3-6, 7-6(3), 5-10)

Vinden var en stor faktor i Lausanne, Sveits på søndag da Nordstrand-spilleren Eikeri spilte sin første WTA doubles-finale sammen med sin greske makker Valentini Grammatikopoulou.

Det norsk-greske makkerparet var høyest rangert og dermed favoritter, men motstanderne Simona Waltert og Susan Bandecchi var begge fra Sveits og hadde publikum med seg under hele turneringen. I første runde møtte de første-seed og tapte det første settet før motstanderne måtte trekke seg.

Ny bestenotering

Uken i Sveits har uansett gitt resultater for Norges beste kvinnelige tennisspiller i singles og doubles, og Eikeri klatrer 13 plasser og legger seg på nummer 117. av verdens beste doubles-spillere. Den gamle rekorden var 118.

For Eikeri betyr ranking-klatringen at nye dører åpner seg på WTA touren.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Arkiv