Casper Ruud er klar for Rolex Paris Masters. Foto: Shutterstock.

Tilbake i Paris for årets siste Masters

av | 1 november, 2020 | Casper Ruud, Norsk

På mandag spiller Casper Ruud første runde av Paris Masters.

To uker gjenstår av ATP kalenderen 2020 når årets siste Masters turnering starter førstkommende mandag i Paris. Casper Ruud er på plass sammen med resten av verdenseliten og står foran nok en tøff trekning.

I første runde møter han jevnaldrende Ugo Humbert (ATP 34) fra Frankrike. Franskmannen er hardcourt-spesialist, har fordelen av å spille i hjemlandet og er i superform etter at han for to uker siden vant årets andre ATP-tittel i Antwerpen. Sin første tittel tok han i Auckland i januar hvor han slo Casper Ruud i første runde.

Ruud fikk revansj på grusen i Hamburg for en måned siden, men nå er underlaget skiftet tilbake til Humbert sin fordel og nordmannen må finne seg i å være en liten underdog på mandag. Dersom Ruud vinner kampen venter andre seed Stefanos Tsitsipas i neste runde.

Casper Ruud – Ugo Humbert går på mandag. Det skal spilles to kamper først, antatt starttid er ca kl 15.

Nordmannen benytter også anledningen til å spille double i Paris sammen med Taylor Fritz (ATP 29) fra USA. I første runde møter de makkerparet Raven Klaasen og Ben McLachlan. Kampen har ikke fått dato og tidspunkt enda.

Ugo Humbert (ATP 34) er Casper Ruud sin motstander i første runde av Paris Masters. Foto: Shutterstock.

Novak Djokovic: – Ingenting å tjene

Verdensener Novak Djokovic trakk seg fra Paris pga de nye korona-reglene som sier at spillere kan beholde resultatene i opptil 24 måneder før de forfaller. Ettersom Djokovic vant tittelen i Paris i fjor har han ingenting å tjene poengmessig og serberen har uttalt at han skal spare krefter til ATP Finals i november med hovedfokus på å avslutte året som nummer en i verden.

Rafael Nadal er første seed i Paris og har mulighet til å tangere Djokovic sin rekord på totalt 36 Masters-titler. Spanjolen har aldri vunnet hardcourt-tittelen i Paris.

De fem høyeste rangerte i Paris:

  • Rafael Nadal (1)
  • Stefanos Tsitsipas (2)
  • Daniil Medvedev (3)
  • Alexander Zverev (4)
  • Andrey Rublev (5)

Relaterte artikler

Nytt Tennis Norge Magasin ute

Nytt Tennis Norge Magasin ute

I den nyeste utgaven kan du bl.a lese mer om Melanie Stokkes fremtidsplaner og Rafael Nadals historiske Grand Slam tangering.

Relaterte artikler

Nytt Tennis Norge Magasin ute

Nytt Tennis Norge Magasin ute

I den nyeste utgaven kan du bl.a lese mer om Melanie Stokkes fremtidsplaner og Rafael Nadals historiske Grand Slam tangering.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Arkiv