Casper Ruud er klar for Rolex Paris Masters. Foto: Shutterstock.

Tilbake i Paris for årets siste Masters

av | 1 november, 2020 | Casper Ruud, Norsk

På mandag spiller Casper Ruud første runde av Paris Masters.

To uker gjenstår av ATP kalenderen 2020 når årets siste Masters turnering starter førstkommende mandag i Paris. Casper Ruud er på plass sammen med resten av verdenseliten og står foran nok en tøff trekning.

I første runde møter han jevnaldrende Ugo Humbert (ATP 34) fra Frankrike. Franskmannen er hardcourt-spesialist, har fordelen av å spille i hjemlandet og er i superform etter at han for to uker siden vant årets andre ATP-tittel i Antwerpen. Sin første tittel tok han i Auckland i januar hvor han slo Casper Ruud i første runde.

Ruud fikk revansj på grusen i Hamburg for en måned siden, men nå er underlaget skiftet tilbake til Humbert sin fordel og nordmannen må finne seg i å være en liten underdog på mandag. Dersom Ruud vinner kampen venter andre seed Stefanos Tsitsipas i neste runde.

Casper Ruud – Ugo Humbert går på mandag. Det skal spilles to kamper først, antatt starttid er ca kl 15.

Nordmannen benytter også anledningen til å spille double i Paris sammen med Taylor Fritz (ATP 29) fra USA. I første runde møter de makkerparet Raven Klaasen og Ben McLachlan. Kampen har ikke fått dato og tidspunkt enda.

Ugo Humbert (ATP 34) er Casper Ruud sin motstander i første runde av Paris Masters. Foto: Shutterstock.

Novak Djokovic: – Ingenting å tjene

Verdensener Novak Djokovic trakk seg fra Paris pga de nye korona-reglene som sier at spillere kan beholde resultatene i opptil 24 måneder før de forfaller. Ettersom Djokovic vant tittelen i Paris i fjor har han ingenting å tjene poengmessig og serberen har uttalt at han skal spare krefter til ATP Finals i november med hovedfokus på å avslutte året som nummer en i verden.

Rafael Nadal er første seed i Paris og har mulighet til å tangere Djokovic sin rekord på totalt 36 Masters-titler. Spanjolen har aldri vunnet hardcourt-tittelen i Paris.

De fem høyeste rangerte i Paris:

  • Rafael Nadal (1)
  • Stefanos Tsitsipas (2)
  • Daniil Medvedev (3)
  • Alexander Zverev (4)
  • Andrey Rublev (5)

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Rystet av tenåring i Marbella

Rystet av tenåring i Marbella

Casper Ruud møtte sin overmann i Andalucia Open – 17 åringen Carlos Alcaraz demonstrerte hvorfor han er dubbet den nye Nadal.

Gruskontroll i Marbella

Gruskontroll i Marbella

Årets første grus-seier er i boks for Casper Ruud som nå er favoritt til å nå finalen i Andalucia Open.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Arkiv