Tennis-podcast gjenoppstår

av | 1 april, 2020 - 13:48 | Norsk

Sverre Krogh Sundbø: - Tittelen sier det meste: Beklager på Forehand.

Rasmus Wold og Sverre Krogh Sundbø er tilbake med ny podcast.

Noen uker etter Wimbledon ifjor lanserte kompisene Rasmus Wold og Sverre Krogh Sundbø podcasten Smash – den første rendyrkede tennis-podcasten av sitt slag i Norge. Med et uformelt og tilbakelent format kunne tennisinteresserte nordmenn få nyheter og intervju med aktuelle aktører i tennisverdenen.

Nytt kapittel

Etter siste episode ble sluppet 17.januar har det vært helt stille fra de to joviale tennisentusiastene. Tennis-Norge fikk tak i Sverre Krogh Sundbø på telefon.

– Det har vært fantastisk gøy å få laget Smash i et år og jeg vil gi all honnør til Betsson som var villig til å satse på en tennis-podcast. Det er fint det finnes aktører der ute som er villig til å investere i tennis.

– Men nå starter et nytt kapittel og dessverre har vi ikke hatt muligheten til ha med samme gjengen.

– Nå er det Beklager på Forehand som blir vår nye podcast. Den skal være frittalende, lettsindig og ha et humor-format. Både Rasmus og jeg er ofte tilknyttet aviser og TV i sportssammenheng, og det å få lov til å snakke rett ifra leveren uten noen politiske eller redaksjonelle føringer er en frihet.

– Tittelen handler om dette. Vi har planer å snakke om akkurat det vi mener og skyte fra hofta. Samtidig kommer vi med en disclaimer (ansvarsfraskrivelse, red) : Det er godt mulig vi kommer til å bomme på fakta innimellom, men vi kommer til å mene like mye av den grunn.

De to første episodene er allerede spilt inn og lanseres i løpet av uken. I første episode er det intervjuer med Malene Helgø og Viktor Durasovic mens Casper Ruud skal være gjest uken etter.

– Jeg tror dette blir veldig morsomt. Vi har lyst til å få jevnlige stemningsrapporter fra stjernene våre og snakke om hva som rører seg i tennisverden.

Podcasten Beklager på Forehand er tilgjengelig på Spotify, iTunes og andre Podcast-apper.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Norgesmesterne 2024

Norgesmesterne 2024

Victor Durasovic og Mille Hågensen ble NM mestere i senior singles i Frognerparken på lørdag.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Arkiv