Tennis og golf-ferie på den spanske solkysten

av | 22 februar, 2020 - 18:50 | Norsk

Annonsørinnhold: Solkysten Tennis tilbyr ferieleiligheter skreddersydd for nordmenn som ønsker en ferie med tennis og golf.

Med mer enn 300 soldager i året og en gjennomsnittstemperatur på 22 grader har Costa del Sol Europas beste klima. Om senhøsten, vinteren og tidlig på våren er det her du finner de høyeste temperaturene og det er her solen skinner mest.

Den spanske solkysten er også en europeisk hovedstad for golf og tennis. Langs hele Costa del Sol, fra Nerja i nord til Gibraltar i sør, finnes det ca. 55 golfbaner og utallige tennisbaner.

For å gjøre det lettere for tennis og golfinteresserte nordmenn som reiser i egen regi, tilbyr Solkysten Tennis nå ferieleiligheter som er perfekt lokalisert for en aktiv ferie.

Alle leilighetene ligger rett ved tennisklubber som arrangerer daglig ‘mix in’, som vil si at man kan møte opp uanmeldt hver dag uten et aktivt medlemskap eller en egen tennismakker – klubben finner en partner for deg.

Leilighetene i Miraflores har direkte utsikt til tennisbanene på Miraflores Tennisklubb – og utsikt mot middelhavet.

I Calahonda kan man gå direkte fra terrassen til bassengområdet mens man nyter utsikten til Marokko. Vegg i vegg ligger Siesta Golf og sin 9 hulls bane. Utenom golfbanen er nærmeste nabo Club Del Sol som tilbyr tennis, padel, squash og treningssenter.

Fra Malaga flyplass er det ca 30 min med bil/taxi.

Les mer om leilighetene her www.solkystentennis.no.

Siden www.solkystentennis.no er en søstervirksomhet av www.racket1.com som er sponsor av Tennis-Norge, vil vi tilby alle som har handlet utstyr hos Racket1 10 % rabatt på ukes-prisene man finner i prisoversikten til leilighetene.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Ute av French Open

Ute av French Open

Det ble dessverre en kjapp exit i singles for Nicolai Budkov Kjær i French Open.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Arkiv