Nadal omsider gift etter 14 år

av | 21 oktober, 2019 - 00:08 | Internasjonalt

Spanjolen tangerte i helgen Roger Federer, Novak Djokovic og Andy Murray da han giftet seg med sin Maria - etter 14 år som kjærester.

Forlovelsen kom i mai fjor, men først på lørdag stod endelig bryllupet på Spanias dyreste privateide eiendom ‘La Fortaleza’, eller Fortet, på Mallorca.

Fra Maria Perello sin Instagram

Blant de 350 gjestene var den abdiserte spanske kongen Juan Carlos I og tennisspilleren Feliciano Lopez.

Rafael Nadal (33) og Mery ‘Xisca’ Perelló (31) har vært kjærester siden tenårene, men har gitt hverandre spillerom med hensyn til Nadals trenings- og reiseregime. Maria, som jobber i forsikringsbransjen, var sjelden å se på tilskuerbenken sammen med Nadal-teamet før 2017. Til The Telegraph for noen år tilbake sa hun: ‘Å reise rundt sammen overalt, selv om jeg kunne, ville ikke vært bra for hverken han eller meg. Han trenger rom når han konkurrerer, og bare tanken på meg som henger rundt og venter på han hele dagen, er utmattende. Det ville kvelt meg‘.

La Fortaleza på Mallorca ble i 2011 kjøpt av den britiske aristokraten Lord James Lupton for ca 400 millioner kroner.

Kilder: The Telegraph, Insider, Metro UK

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Arkiv