Casper Ruud

Casper Ruud trakk seg med hofteskade i Sevilla

Casper Ruud fikk kjenning med hofteskaden fra US Open og måtte for andre året på rad gi seg i ATP Challenger-turneringen i Sevilla.

Nok en gang ble det ikke helt det gjensynet Ruud hadde ønsket seg med ATP Challenger-turneringen i Sevilla, der han for to år siden gikk til topps på nivået for første og foreløpig eneste gang. I fjor måtte nordmannen trekke seg med skade i første runde – denne gangen gjentok det samme seg i andre runde.

Det ble tidlig i andre runde klart at Ruud ikke fant helt den gode rytmen sin. Nordmannen ble brutt i første servegame etter å ha ledet 40-15. Snarøya-gutten brøt tilbake, men ble likevel brutt igjen og tapte det første settet 4-6.

På 3-4 i det første settet valgte nordmannen å ta en medisinsk timeout og holdt serve etter legetilsynet. I det andre settet var det derimot slutt. Ruud mislyktes med å vinne de to første gamene. Da valgte 19-åringen å bryte kampen. Manager Venke Aure bekrefter til Tennis-Norge at det dreier seg om hofteskaden som plaget unggutten i første runde av US Open.

Dermed tok Alex Molcan sin 20. seier på rad etter nylig å ha vunnet tre Futures-turneringer, samt fire kamper i Sevilla. Kampen stod i stor kontrast til en glimrende innsats i første runde av Ruud mot Adam Pavlasek.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788