Casper Ruud møter formspiller i Sevilla

Casper Ruud møter en langt lavere rangert spiller i ATP Challenger-turneringen i Sevilla, men motstanderen viser fryktinngytende form.

Alex Mocan spilte i august tre Futures-turneringer på rad i sitt eget hjemland, Slovakia. Det endte med hele tre av tre mulige titler og formen har han bevart. Den slovakiske 20-åringen har vunnet tre kvalifiseringskamper i Sevilla og vunnet i første runde. Dermed står han med 19 seire på rad.

Molcan er likevel bare rangert som 538 på ATP-rankingen. Årsaken er at han siden oktober 2017 har hatt store skadeproblemer, og det er først i sommer slovaken har vært tilbake for fullt. Det har skjedd med et brak. Unggutten stod nemlig med bare en Futures-tittel før skadeoppholdet. Tidligere har Molcan vært nummer 18 på juniorrankingen.

Ruud selv viste nylig god form i Grand Slam-turneringen i US Open, men bråstoppet i første runde på grunn en dårlig hofte og varme. I første runde i Sevilla hadde 19-åringen full kontroll mot Adam Pavlasek. Oppgjøret mot Molcan starter 18.30 onsdag.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788