NM-semifinalistene klare – Durasovic så vidt videre

Viktor Durasovic fikk trøbbel i kvartfinalen av norgesmesterskapet i Frognerparken, men vant til slutt.

Den regjerende norgesmesteren fikk svært tøff motstand i collegespilleren Jacob Eskeland, som slo ut sølvvinneren fra i fjor, Herman Høyeraal onsdag.

Mot Durasovic ble det et jevnt første sett, men Durasovic vant 6-4 og så ut til å gå mot seier. Eskeland slo derimot tilbake i det andre settet og vant 6-3. Det tredje settet ble svært jevnt, men til slutt vant proffspilleren Durasovic 7-4 i tiebreak.

I fredagens semifinale venter en ny collegespiller i Eirik Sars Grøner. Bryne-spilleren slo unggutten Leyton Rivera 6-4, 4-6, 6-1. I den andre semifinalen på herresiden spiller Peter August Anker mot Jakob Grøner er seire over henholdsvis Simen Sunde Bratholm og Rana-Roop Singh Bhullar i kvartfinalen.

På damesiden tok både Malene Helgø og Astrid Wanja Brune Olsen oppskriftsmessige seire over Hedda Gurholt og Lillian Alexandra Gabrielsen, men Brune Olsen måtte ha tre sett. Duoen møter henholdvis Lilly Elida Håseth og Emilie Elde i semifinalen.

Tennis-Norge er tilstede i Frognerparken fredag.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788