Casper Ruud

Casper Ruud jakter revansj mot overmannen fra Roland Garros

Casper Ruud får muligheten til å slå tilbake mot franskmannen som sendte unggutten ut av kvalifiseringen i Roland Garros i 2017.

Casper Ruud får muligheten til å slå tilbake mot franskmannen som sendte unggutten ut av kvalifiseringen i Roland Garros i 2017.

Etter en strålende vinter og vår med semifinalen i ATP 500-turneringen i Rio som høydepunkt i 2017, var det store forventninger til Casper Ruud i kvalifiseringen til Grand Slam-turneringen Roland Garros.

Norges best rangerte tennisspiller vant første kvalifiseringsrunde og møtte Maxime Janvier. En jevn kamp, der Ruud spilte svært godt i lange perioder, men tapte 6-7 (4-7), 4-6. Nå får Ruud muligheten til å ta revansj.

Ruud møter nemlig franskmannen i første runde av Challenger-turneringen i Tunis. 21-åringen er for øyeblikket nummer 280 på verdensrankingen, Siste gode prestasjon fra Janvier var en semifinale i en Challenger-turnering i Lille i mars.

Selv viste Ruud god form under Davis Cup-oppgjøret mot Irland. Da tok 19-åringen to forventede singleseire og en doubleseier. I alle kampene overbeviste Ruud med solid spill mot lavere rangert motstand.

Oppgjøret mot Janvier spilles tirsdag rundt klokken 14.00 norsk tid.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788