Juan Martin del Potro

Juan Martin del Potro til topps i Mexico

Juan Martin del Potro viser storform før ATP Masters-turneringene i Indian Wells og Miami.

Juan Martin del Potro viser storform før ATP Masters-turneringene i Indian Wells og Miami.

Den argentinske tennisspilleren sikret seg lørdag sin første tittel for året. 29-åringen slo formspilleren Kevin Anderson i finalen av ATP 500-turneringen i Acapulco. Del Potro vant 6-4, 6-4 over 32-åringen fra Sør-Afrika.

– Det er en veldig spesiell turnering for meg. Jeg slo tre topp ti-spillere i samme turnering, noe som er viktig for meg. Jeg er så glad for å vinne min 21. tittel, sa del Potro, ifølge ATPs hjemmeside

Dette var del Potros første tittel i en ATP 500-turnering siden 2013. I både 2016 og 2017 tok den populære tennisspilleren tittel i ATP 250-turneringen i Stockholm. Totalt var seieren i Acapulco hans niende tittel i en ATP 500-turnering.

Det lover godt for del Potro før Masters-turneringene BNP Paribas Open og Miami Open. Argentineren har aldri tidligere vunnet en Masters-finale, men har vært i en finale tre ganger på nivået.

Lesia Tsurenko gikk for øvrig til topps i kvinneklassen med seier over Stefanie Vögele. I ATP 500-turneringen i Dubai gikk Roberto Bautista Agut til topps etter seier over Lucas Pouille. I ATP 250-turneringen i Sao Paulo spiller Fabio Fognini og Nicolas Jarry finale søndag.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788