Lilly Håseth

Håseth til finale og semifinale

Lilly Elida Håseth sanker poeng på juniorrankingen i en turnering i Qatar.

Lilly Elida Håseth sanker poeng på juniorrankingen i en turnering i Qatar.

Den norske 16-åringen tok seg torsdag ettermiddag først til semifinale i single og deretter til finalen i double i Grade 4-juniorturneringen i Doha.

Håseth møtte torsdag belgiske Beau Deleu, nummer 702 på juniorrankingen. Det endte med seier 6-3, 6-4. I double spiller Nordstrand-jenta sammen med Na Dong, og duoen slo Ema Bolebruchova og Nina Danisova fra Slovakia 6-1, 6-2.

I semifinalen fredag møter Håseth førsteseedede Katriin Saar fra Estland. 16-åringen er nummer 289 på rankingen. I doublefinalen er italienske Matilde Mariani og Matilde Paoletti motstander. Håseth gikk under Grade 4-turneringen på Gjøvik nylig til topps i double sammen med Emilie Elde.

 

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788