Stan Wawrinka

Wawrinka etter operasjonen: – Vil ta tid

Stanislas Wawrinka mistet de seks siste månedene av 2017 på grunn av operasjon og forsøker nå å finne tilbake til sitt gamle nivå.

Stanislas Wawrinka mistet de seks siste månedene av 2017 på grunn av operasjon og forsøker nå å finne tilbake til sitt gamle nivå.

Sveitseren røk tidlig ut av Australian Open og viste tydelig at kneet ikke var på topp. Wawrinka spilte likevel en turnering i forrige uke og prøver seg denne uken i ATP 500-turneringen i Rotterdam, men har ikke de aller største forhåpningene.

– Et comeback tar tid, det er sikkert. Det var en stor operasjon, det tar måneder, sa Wawrinka på en pressekonferanse mandag, ifølge Sky Sports.

Når Wawrinka kvartfinalen er landsmannen Roger Federer potensiell motstander. Skulle 32-åringen ta seg til semifinalen hindrer han også trolig Federer i å overta tronen som verdens beste tennisspiller.

– Jeg sammenligner meg ikke med spillere som Roger. Det er mest viktig for meg å gjøre det riktige for karrieren min, sa Wawrinka, og la til

– Jeg er ikke på mitt toppnivå, jeg trenger tid til å nå det, men jeg er glad for å være her. Jeg spiller tre uker på rad for første gang på seks måneder. Jeg ønsker å være klar for denne turneringen, sa Wawrinka.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788