Durasovic tapte Norges første kamp: – Det var for dårlig

Viktor Durasovic fikk en altfor dårlig start til å true Karim Mamooun i den første av fem kamper i Davis Cup-oppgjøret mot Egypt.

Viktor Durasovic fikk en altfor dårlig start til å true Karim Mamooun i den første av fem kamper i Davis Cup-oppgjøret mot Egypt.

Det var på forhånd ventet at Durasovic skulle få en tøff kamp mot en spiller som er rangert nesten 200 plasser bedre enn nordmannen med på en 237.-plass. I tillegg var det Nordstrand-spillerens aller første kamp for året.

Durasovic virket også rusten fra starten av. Den norske 20-åringen hadde lite å stille opp med mot en tent motstander som ikke gjorde feil i det første settet. Mamooun knuste til med hele 6-0 i det første settet.

– Jeg vet ikke, det var ingenting, egentlig. Antar at det var første kamp, og jeg var litt ruset. Det var bare dårlig, dessverre. Han ble litt nervøs på slutten, og jeg spilte kanskje noen gode poeng her og der, men det var relativt dårlig, sier Durasovic til Tennis-Norges reporter i Sharm El Sheikh.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Også det andre settet startet dårlig for Durasovic. Nordmannen havnet under 0-4, og det hele så svart ut. Unggutten hadde ikke hatt en eneste gameball fram til dette punktet i kampen, men klarte endelig å hente seg inn.

Mamooun fikk nerver og Durasovic vant sitt første game. Han fulgte opp med å bryte og holdt et par servegame. Den egyptiske motstanderen kom likevel opp til 5-4 og i et jevnt game sikret han seg seieren med 6-4 i det andre settet.

– Han var litt kamprusten og anspent i dag. Det var i hvert fall bra at vi kom i en posisjon der vi kunne konkurrere. Da var vi i ferd med å snu det, og det ble mye bra spill i slutten av det andre settet. Jeg ser at Viktor kjemper og gir alt til siste ball. Mer kan jeg ikke som kaptein be om, sier lagkaptein Anders Håseth til Tennis-Norge.

Simen Sunde Bratholm er nese mann ut mot Mohamed Safwat.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788