Ulrikke Eikeri

Ulrikke Eikeri med overlegen seier i USA

Ulrikke Eikeri spilte en strålende kamp og tok seg videre til andre kvalifiseringsrunde i 100.000-dollarsturneringen i Midlands.

Ulrikke Eikeri spilte en strålende kamp og tok seg videre til andre kvalifiseringsrunde i 100.000-dollarsturneringen i Midlands.

Oslo-jenta gikk lørdag til topps i doubleturneringen i Wesley Chapel sammen med partner Ilona Kremen. Søndag var Eikeri i aksjon på nytt, og det ble mer jubel for 25-åringen.

Eikeri spilte mot amerikanske Ronit Yurovsky. 24-åringen er nummer 550 på WTA-rankingen, men har en besteplassering som nummer 357 fra juli i fjor. Den amerikanske jenta har hatt en dårlig sesongstart og hadde tapt alle sine kamper i 2018 før møtet med Eikeri.

Mot Nordstrand-jenta ble vondt til verre for Yurovsky. Eikeri spilte meget bra og vant kampen hele 6-0, 6-0 på 45 minutter. Totalt tok Eikeri 51 poeng mot Yurovskys 14 poeng. Dermed kan det bety at den norske jenta har funnet tilbake til flyten fra i høst. Eikeri sto nemlig med tre tap på sin fem første kamper før søndagens oppgjør mot Yurovsky.

I andre kvalifiseringsrunde møter Eikeri kinesiske Hanyu Guo. 19-åringen er nummer 304 på WTA-rankingen. Duoen har allerede møttes to ganger i år i double. Det har endt med finaleseier til Guo, men denne uka vant Eikeri og Kremen over Guo og partneren Kyoko Okamura.

For øvrig tapte Lillian Gabrielsen andre kvalifiseringsrunde i 15.000-dollarsturneringen i Sharm El Sheikh med 3-6, 1-6 for Grete Minnen.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788