Ulrikke Eikeri

Ulrikke Eikeri snudde til seier

Etter turneringsfri i to uker og reise fra USA til Europa fikk Ulrikke Eikeri en tung start, men reddet seg inn i 25.000-dollarsturneringen i Nules.

Etter turneringsfri i to uker og reise fra USA til Europa fikk Ulrikke Eikeri en tung start, men reddet seg inn i 25.000-dollarsturneringen i Nules.

Den norske 24-åringen har i høst hatt et vellykket opphold i USA med turneringsseier i en 15.000-dollarsturnering og finaletap i en 25.000-dollarsturnering, samt flere solide resultater mot høyere rangert motstand. I tillegg har Eikeri slått alle hun har møtt med lavere rangering den siste tiden. Oslo-jenta er også bare 13 plasser bak sin beste plassering på WTA-rankingen i karrieren.

I 25.000-dollarsturneringen i Nules er Eikeri tredjeseedet og møtte kvalifiseringsspilleren Yvonne Cavalle-Reimers, nummer 402 på verdensrankingen, tirsdag. 25-åringen fra Spania var i juli i en finale i en 25.000-dollarturnering.

Mot Eikeri var det Cavalle-Reimers som startet best. Den spanske jenta vant det første settet 6-4, men så hevet Eikeri spillet. Nordstrand-spilleren viste solid igjen på resultattavla i de to siste settene med seier 6-2, 6-1.

I andre runde venter vinneren i oppgjøret mellom kvalifiseringsspilleren Elixane Lechemia, nummer 447 på rankingen, og Katarzyna Piter, nummer 320. Sistnevnte var i finalen i en 25.000-dollarsturnering for to uker siden.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788