Casper Ruud. Tennis-Norge.

Ruud har tatt etterlengtet ferie

Casper Ruud avsluttet sesongen denne helgen i Bergen og Oslo. Nå skal unggutten ikke tenke tennis den neste uken.

Casper Ruud avsluttet sesongen denne helgen i Bergen og Oslo. Nå skal unggutten ikke tenke tennis den neste uken.

Den norske 18-åringen har hatt et innholdsrikt år med både opp- og nedturer. Nå er 2017-sesongen historie for Ruud. Snart startet sesongoppkjøringen for unggutten, men først tar Snarøya-gutten seg en velfortjent ferie.

– Jeg skal ha en uke ferie nå. Det er det vi får i løpet av året, så jeg skal nyte den ene uken godt. Da legger jeg racketen igjen hjemme og drar langt vekk, sier Ruud til Tennis-Norge, som dro mandag.

– I år skal jeg til Dubai. Det blir gøy. Jeg har vært der en gang før. Det er litt annerledes enn Norge, men jeg håper det blir fint, sier Ruud.

Treningen mot 2018 starter allerede kommende uke, men første turnering er ikke før i januar. Det er en Challenger-turnering på stillehavsøya Ny-Caledonia. Deretter venter kvalifisering til Grand Slam-turneringen Australian Open.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788