Ulrikke Eikeri

Eikeri fikk det tøft mot Townsend

Ulrikke Eikeris imponerende seiersrekke endte på ni seire etter finaletap i 25.000-dollarsturneringen i Sumter.
Taylor Townsend ble for sterk. Foto: Shutterstock.com

Ulrikke Eikeris imponerende seiersrekke endte på ni seire etter finaletap i 25.000-dollarsturneringen i Sumter.

Den norske 24-åringen har hatt en imponerende periode på tennisbanen. Forrige søndag gikk Eikeri til topps i en 15.000-dollasrturnering, og denne uke tok hun seg til finalen i en 25.000-dollarsturnering, begge i den amerikanske delstaten South Carolina.

I finalen ventet derimot en svært tøff utfordring for Eikeri. Jenta fra Nordstrand møtte Taylor Townsend. Den amerikanske 21-åringen er nummer 128 i verden og har en besteplassering som nummer 94 fra 2015. Så sent som i årets Roland Garros-turnering tok hun seg til andre runde.

Derfor var det ventet en tøff kamp for Eikeri, og det fikk den norske jenta også. Oslo-jenta hang godt med i starten til 2-2. Derfra og inn handlet det meste om Townsend. Den amerikanske jenta vant kampen 6-2, 6-1.

Eikeri vil likevel trolig klatre stort på rankingen om en uke. Da vil hun sannsynligvis få en plass rundt nummer 237. I neste uke spiller Norges beste rangerte kvinnespiller en 25.000-dollarsturnering i amerikanske Florence.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788