Casper Ruud

Ruud med heldig trekning i Milex Open

Casper Ruud har en mulighet igjen til å vippe resultatene over på hans side før US Open-kvalifiseringen starter.

Casper Ruud har en mulighet igjen til å vippe resultatene over på hans side før US Open-kvalifiseringen starter.

Den norske 18-åringen spiller Challenger-turneringen Milex Open på Den Dominikanske Republikk og er femteseedet i turneringen. I første runde, som spilles tirsdag, møter Ruud wildcardet Roberto Cid Subervi fra Den Dominikanske Republikk.

23-åringen er nummer 579 i verden og har en besteplassering 100 plasser opp fra tidligere i år. Tirsdagens motstander har de siste ukene forsøkt seg i flere Challenger-turneringen i området uten å lykkes særlig, men har vunnet en Futures-turnering i år.

– Resultatmessig kan jeg vel ærlig si at jeg skulle gjerne gjort det bedre, men jeg har hatt litt uflyt og tapt i mange jevne tre settskamper, skriver Ruud i et blogginnlegg om de siste tidens resultater.

Turneringens førsteseedede spiller er Damir Dzumhur med 73.-plass. Ruud falt for øvrig ned til 115.-plass da den ferske ATP-rankingen ble klar mandag.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788