Durasovic tennis

Durasovic til kvartfinale i Tyrkia

Viktor Durasovic tok en ny overbevisende seier i andre runde av Futures-turneringen i Tyrkia.
Viktor Durasovic i aksjon i Frognerparken. Foto: Odd-Sølve I. Grannes.

Viktor Durasovic tok en ny overbevisende seier i andre runde av Futures-turneringen i Tyrkia.

Den nybakte norgesmesteren tok sin sjuende seier på rad. I forrige uke vant han fem kamper i NM, mens han onsdag slo Martin Dimitrov i strake sett. Torsdag i andre runde møtte Durasovic tyrkeren Mert Naci Turker. 19-åringen er nummer 1247 i verden. Unggutten har aldri kommet lengre enn til kvartfinale i en Futures-turnering.

Også torsdag ble det seier i strake sett, noe som betyr at den norske 20-åringen har vunnet sju strake kamper i to sett. Naci Turker sjokkerte Durasovic fra start av og brøt på første forsøk, men Oslo-gutten slo tilbake og vant settet 6-4. I det andre settet var nordmannen best og vant hele 6-1.

I kvartfinalen fredag venter Alexander Erler. 19-åringen fra Østerrike er nummer 1137 på ATP-rankingen og gikk i forrige uke til semifinale i en Futures-turnering i hjemlandet sitt. Durasovic var i semifinale i en Futures-turnering i juni.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788