Casper Ruud

Ruud med wild card i ATP 1000-turneringen Miami Open

Casper Ruud har fått wild card til ATP 1000-turneringen Miami Open i slutten av mars.
Casper Ruud har fått wild card. Foto: Espen Hildrup.

Casper Ruud har fått wild card til ATP 1000-turneringen Miami Open i slutten av mars.

Den norske 18-åringen fikk wild card til kvalifiseringen i fjor og yppet seg i Miami da, men etter det flotte spillet de siste ukene i Brasil, får Ruud dette året wild card rett inn i hovedrunden. Det bekrefter Team Casper Ruud på sin Facebook-side.

Nordmannen får dermed muligheten til å spille mot de aller største stjernene i verden. Novak Djokovic, Andy Murray, Roger Federer, Stanislas Wawrinka og Rafael Nadal har alle meldt sin ankomst til turneringen som er høyt anerkjent i tennisverden.

En av årsakene til wild card er trolig agentselskapet IMGs fortjeneste, som representerer Ruud. De arrangerer Miami Open og ønsker nok å vise at de setter pris på det norske stortalentets spill i det siste gjennom wilcd cardet.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788