Kampen som startet helt jevnt ble etter hvert et Ruud Show. Foto: Discovery+.

Videre i Indian Wells

av | 13 mars, 2022 - 01:04 | Casper Ruud, Internasjonalt

Casper Ruud slo amerikansk kvalifiserings-spiller i andre runde av Masters turneringen Indian Wells i California.

Casper Ruud – Christopher Eubanks: 2-0 (7-6(5), 6-2)

Casper Ruud trengte et oppvarmings-sett før klasseforskjellen mellom han og amerikanske Christopher Eubanks, rangert nummer 157, ble utslagsgivende.

Den 2.01 meter høye Eubanks kvalifiserte seg inn i turneringen og slo landsmannen Maxime Cressey i første runde før han lørdag kveld norsk tid møtte nummer åtte i verden Casper Ruud.

Det første settet var jevnt og gikk til tie-break uten at en eneste break-ball hadde meldt seg. Ruud fikk en skjev start da han fikk et mini-break imot på første poeng, men snudde tie-breaket rundt og vant det 7-5.


2.01 meter høye Christopher Eubanks er rangert nummer 157 i verden. Foto: Discovery+.

Løsnet i andre sett

Fra et begivenhetsfattig første sett, startet det andre settet med tre bruddmuligheter til nordmannen, men amerikaneren avverget alle og holdt serve.

Nordmannen opprettholdt presset i amerikanerens neste serve-game og fikk omsider brutt motstanderen. Ruud fulgte opp med å bryte en gang til og gikk opp til 4-1. Med to brudd foran ble avstanden for stor for amerikaneren som ble vitne til at Ruud servet inn det andre settet til 6-2 og kamp-seier med sett -sifre 7-6, 6-2.

Kan møte Wild(card) Kyrgios

Alle 32 seedete spillere i Indian Wells hadde bye i første runde. I tredje runde møter Ruud vinneren av Federico Delbonis (ATP 32) og semi-pensjonerte Nick Kyrgios som med en ranking på 132, kom inn i turnering som wildcard.


Team Ruud på plass i Indian Wells Tennis Garden. Foto: Discovery+.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Arkiv