Far og sønn Ruud er nominert i til sammen tre kategorier. Foto: SA Today/Facebook.

Team Ruud nominert til 3 av 5 ATP priser

av | 1 desember, 2021 - 22:22 | Davis Cup

Den fantastiske 2021 sesongen til Casper Ruud blir anerkjent av herrenes hovedorganisasjon, ATP, som nominerer far og sønn Ruud til beste utøver i tre kategorier.

Fem ATP titler, Topp 10 inntreden, Laver Cup og ATP Finals – prestasjonene til Casper Ruud og Team Norway har blitt en snakkis verden over – nå kan sesongen krones ytterliggere.

ATP Awards

Mandag kom listen av de nominerte til ATP Awards i fem kategorier, basert på spillernes egne meninger, såkalte ‘player-voted-categories’.

Casper Ruud er nominert i to kategorier; Most Improved Player of the Year, en spiller som høynet nivået og nådde en betydelig høyere ranking gjennom året og:

Stefan Edberg Sportsmanship Award, den spilleren som gjennom året har vist god oppførsel, profesjonalisme og integritet – og som i god ånd har promotert tennis på en god måte gjennom aktiviteter utenfor banen.

Trenerpappa Christian Ruud er nominert i kategorien av Coach of The Year, til treneren som har hjulpet og guidet spilleren sin til nå et høyere nivå. Nominasjonene er stemt frem av de øvrige trenerne i ATP.

ATP Awards blir offentliggjort senere i måneden. Imellomtiden skal bl.a tennisfans stemme frem sine resultater.


Team Ruud støtter UNICEF Norge kampanjen “Din Søppel, Min Helse”.

Vinn en signert Casper Ruud racket

Medisinstudentenes Humanitæraksjon (MedHum) har vært så heldige å få donert en tennisracket fra Casper Ruud som auksjoneres bort digitalt på Facebook.

Auksjonen avsluttes førstkommende søndag 5. desember klokken 20:00.

Link til Facebook-auksjonen: Vinn en signert Casper Ruud racket.

Perfekt julegave til den kapitalsterke som har alt. Fra Facebook.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Arkiv