Fjorårets Citi Open vinner Nick Kyrgios. Foto: Shutterstock.

Citi Open avlyst – ATP utsettes

av | 21 juli, 2020 - 17:18 | Internasjonalt

For mye usikkerhet tvinger arrangøren til å avlyse turneringen i Washington - US Open foreløpig ikke rammet.

23 dager før en revidert ATP 2020-kalender skulle starte opp igjen med Citi Open i Washington D.C. den 14.august kommer annonseringen fra ATP og det amerikanske tennisforbundet om at ATP blir utsatt og Washington forsvinner fra kalenderen.

Citi Open arrangør: Det er for usikkert

«Det er for mange usikrede eksterne faktorer, inkludert de ulike lands reise-restriksjonenr og en generelt sett en bekymringsfull utvikling – som har tvunget oss til å ta denne beslutningen på vegne av våre spillere, leverandører og samarbeidspartnere», skriver arrangøren av Citi Open i en pressemelding på tirsdag.

«Vi ser frem til å arrangere Citi Open i august 2021».

I den samme pressemeldingen sier styreformann Andrea Gaudenzi i ATP at de forventer å komme med en ny oppdatering mot slutten av juli for en komplett oppdatering av den reviderte 2020-kalenderen, inkludert ATP Finals i London på slutten av sesongen.

Påvirker ikke US Open eller Cincinnati Masters

Det amerikanske tennisforbundet bekrefter i den felles pressemeldingen at beslutningen om å kansellere Citi Open ikke vil ha betydning for de øvrige to amerikanske ATP-turneringene på 2020-kalenderen Cincinnati Masters, også kjent som Western & Southern Open – og US Open.

«Det amerikanske tennisforbundet vil skape et trygt og kontrollert miljø for spillerne og alle involverte i begge turneringene for å redusere risikoen i tråd med retningslinjene for staten New York».

Etter ar Citi Open ble kansellert er det nå Cincinnati Masters, også kjent som Western & Southern Open som markerer starten på ATP-sesongen etter korona-pausen når den starter lørdag 22.august.

Cincinnati Masters blir i år spilt i Billie Jean King National Tennis Center i New York – det samme anlegget som US Open i Flushing Meadows – Corona Park i bydelen Queens i New York.

Billie Jean King National Tennis Center, Flushing Meadows–Corona Park, Queens, NYC. Foto: Wikipedia.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Rett ut i Båstad

Rett ut i Båstad

Casper Ruud røk ut i strake sett til Thiago Monteiro i sin første kamp i Swedish Open.

Den Hellige Gral

Den Hellige Gral

Centre Court i Wimbledon hører hjemme på FNs liste av bevaringspliktige verdensarv-lokasjoner.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Arkiv