Generalsekretær i NTF fratrer stillingen

av | 27 april, 2020 - 19:15 | Norsk

Uenigheter med styret oppgis som bakgrunn.

Norges Tennisforbund skriver i en pressemelding på mandag at Generalsekretær Alexander Kjær i samråd med styret har besluttet å fratre sin stilling fra 1. mai.

Tennis-Norge gjengir resten av pressemeldingen i sin helhet:

Etter en prosess om hvordan Norges Tennisforbund skal ledes fremover, har Alexander og styret blitt enige om å skille lag. På vegne av NTF ønsker jeg å takke Alexander for hans arbeid gjennom de siste 5 åra. Norsk tennis har i denne perioden opplevd sterk vekst med forbedret økonomi, økende antall medlemmer og solid oppgang i aktivitet, både i bredde og i topp. Dette har Alexander vært en sterk bidragsyter til og jeg ønsker han lykke til videre, sier President Lars Gjerdåker.

NTF har vært en spennende og givende arbeidsplass der arbeidet med å løfte norsk tennis til nye høyder har vært både motiverende og utfordrende, samtidig som det har gitt meg stor glede. Jeg vil være en ivrig tilskuer framover og heie på ytterligere vekst og fantastiske tennisresultater også i årene som kommer, sier Alexander Kjær.

Aslak Paulsen er konstituert som Generalsekretær inntil prosess med å finne ny Generalsekretær er fullført.

– Styret i Norges Tennisforbund

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Norgesmesterne 2024

Norgesmesterne 2024

Victor Durasovic og Mille Hågensen ble NM mestere i senior singles i Frognerparken på lørdag.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Arkiv