Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on email

– Nå er hun skadefri

Melanie Stokke har ristet av seg alle skade -og sykdomsproblemene fra 2018 og satser friskt mot 2020 sesongen.

Nordstrand-spilleren er midt oppi en travel sesongavslutning i Amerika. Tennis Norge rapporterte sist om Stokke for to uker siden da hun var i Paraguay. Uken etter forflyttet hun seg til Chile hvor hun vant to kvalifiseringskamper før hun på ny måtte gi tapt i første hovedrunde.

Turen gikk så til Orlando for en ny ITF turnering denne uken. Etter å ha slått Allie Gretkowski i første kvalifiseringskamp, tapte hun kvalfinalen mot Dasha Ivanova på tirsdag.

Trener Juan Ros, som bl.a har trent Albert Ramos Vinolas, er hjemmeværende pga fødsel. Det er derfor far og støttespiller Tom Stokke som reiser sammen med Melanie i sesongavslutningen. Dagen etter kvalfinale-tapet, mens flyene passerer lavt og jevnlig over treningsfeltet i Orlando, får Tennis Norge tak i pappa Stokke på telefon.

– Nå er hun skadefri. Nå må hun bare spille matcher og få selvtillit. Hun har hatt betennelser i benvevet, men nå er det grodd, hun kan løpe og trene ordentlig igjen.

Grønn grus

– Hva er planen videre nå?

– Vi er fortsatt i Orlando denne uken og trener. Så reiser vi til Naples på lørdag. Der må hun fortsatt spille kval, fordi nivået er veldig høyt. Den spilles også på grønn grus. Etter det reiser Melanie tilbake til Spania for å trene frem mot 2020 sesongen.

Team Stokke har infrastrukturen og planene klare for neste år.

– Melanie trener veldig målrettet og spiller bra, men det mangler litt på det tekniske for å komme tilbake. Det er satt av penger til neste sesong slik at hun kan prøve å komme tilbake igjen. Det står ikke på midler og apparat.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788