Melanie Stokke møter verdensstjerne

av | 20 november, 2019 - 12:12 | Melanie Stokke

Etter å ha vunnet tre kvalifiseringskamper uten å tape et sett - venter nå nummer 31 i verden, Danielle Collins i første runde i Florida.

Fra å være første seed i kvalifiseringen, møter Melanie Stokke nå første seed i hovedturneringen av 25.000 dollars-turneringen i Naples, Florida.

Danielle Collins (WTA 31) bor selv i Florida og har tatt et wildcard for å spille grusturneringen i Naples. Sannsynligvis bruker hun muligheten til å trene etter at WTA sesongen konkluderte for noen uker siden. Spørsmål kan stilles til hvor rettferdig det er for de andre deltakerne da Collins ranking er unormalt høyere enn resten av feltet. Amerikaneren har gradvis spilt seg oppover på verdensrankingen og har hatt et lite gjennombruddsår i 2019 hvor hennes største prestasjon var å nå semifinalen av Australian Open. Da nådde hun sin foreløpig høyeste ranking som nummer 23.

Mellom Melanie Stokke og Danielle Collins er det hele 414 rankingplasser. Stokke som på tirsdag sa hun følte seg bra og bare gledet seg til å få en ny motstander, kan uansett spille med lave skuldre og med alt å vinne.

Kampen er satt opp som kamp nummer to på bane to. Forventet kampstart er derfor ca 17.00 norsk tid.

Onsdag ettermiddag ble det klart at arrangøren i Naples ikke har kamera og livestream fra kampen. Turneringen viser kun kampene fra bane 1 og 2 hvor herreklassen spiller på onsdagen.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Norsk suksess i Sverige

Norsk suksess i Sverige

Både Viktor Durasovic og Melanie Stokke kom til finalen av TP/Gardell Open i Båstad, men kun en av dem tok tittelen.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Arkiv