Surt tap i Paris

av | 28 oktober, 2019 - 23:44 | Casper Ruud, Internasjonalt

Franske Adrian Mannarino (ATP 43) endte seiersrekken til Casper Ruud i Paris.

Sent mandag kveld tapte nordmannen mot den rutinerte Adrian Mannarino (ATP 43) i første runde av Paris Masters. Franskmannen var senest i fjor rangert som nummer 22 i verden og tok omsider sin første ATP-tittel i en alder av 30 år da han vant årets Libema Open i Nederland.

Ruud åpnet kampen med å serve inn et perfekt game, men ble umiddelbart brutt til 1-2 i sitt neste servegame. Etter å ha justert spillet sitt noe, brøt nordmannen tilbake til 3-3, men Mannarino fulgte opp med å bryte Ruud blankt tilbake og gjentok ledelsen med et brudd foran. Den ledelsen tok franskmannen vare på og servet inn første settet 6-4 etter at Ruud reddet første settball.

Etter å ha spilt mer skjerpet mot slutten av første settet, ble nordmannen brutt umiddelbart i det andre settet. Ruud kjempet for å holde på sine egne serve og slet med å nærme seg franskmannen sin serve. Istedenfor fikk Mannarino inn et nytt servebrudd og kunne til slutt serve inn settet til 6-2 og kampen med sifrene 6-4,6-2.

Nordmannen kvalifiserte seg inn i turneringen etter å ha slått Mikael Ymer og Hugo Gaston i helgen. For innsatsen mottar han 35 ATP-poeng og ca 200.000 kroner. Neste turnering blir Next Gen Finals i Milano, en lillebror-turnering til ATP Finals der alle spillerne er 21 år eller yngre. Den turneringen starter 5. november,

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Ute av Beijing

Ute av Beijing

Casper Ruud leverte topptennis, men det var likevel ikke nok til å slå det spanske vidunderet Carlos Alcaraz.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Siste innlegg

Arkiv