Norge møter Barbados i Davis Cup

av | 6 oktober, 2019 - 11:12 | Davis Cup, Norsk

God trekning for det norske laget i Davis Cup.

I september vant Norge sitt oppgjør mot Georgia i Davis Cup og er dermed et steg nærmere å spille det nye sluttspillet i nasjonsturneringen.

Nå er det også klart hvem Norge møter i sin neste kamp i mars. Motstander blir Barbados på norsk jord. Vinner Norge denne kampen går de videre til et nytt oppgjør i september. Da venter av de tapende lag i kvalifiseringen til sluttspillet. Vinner Norge også denne kampen, vil de i 2021 være en kamp unna sluttspillet.

Mot Barbados vil Norge være favoritter. De har nemlig kun en spiller på ATP-rankingen, Darian King, nummer 169 i verden. Dette er en spiller Norges ener, Casper Ruud, på papiret skal slå. Også Viktor Durasovic skal ha en mulighet.

Durasovic bør også slå Barbados sin toer, som i forrige kamp var Haydn Lewis. Han har lagt opp som profesjonell tennisspiller og har på sitt beste vært rangert som nummer 583 i verden.

Norge har også en tredjemann på verdensrankingen i Lukas Hellum-Lilleengen.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Helgø i fyr og flamme

Helgø i fyr og flamme

Malene Helgø vant sin tredje strake turnering – har vunnet de siste 17 kampene på ITF touren.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Arkiv