Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on email

Ulrikke Eikeri tok årets tredje doubletittel

Ulrikke Eikeri fortsetter å spille godt i double.

Den norske 26-åringen har ikke fått det helt til å stemme i single i år på tennisbanen og røk som andreseedet ut i andre runde av 25.000-dollarsturneringen i Minsk tidligere denne uken.

I double har hun derimot prestert godt både i år og i fjor. I 2018 endte hun opp med fire doubletitler, blant annet i en 60.000-dollarsturnering. Før denne uka sto Eikeri allerede med to doubletitler på 25.000-dollarsnivå.

Lørdag sikret hun enda en. Sammen med italienske Martina Colmenga tok Eikeri seg til finalen i den hvitrussiske hovedstaden. Mot russiske Amina Ashba og tsjekkiske Anastasia Detiuc tapte de første sett 1-6, men vant sett nummer to 6-4. I supertiebreaket ble det seier 10-6 for Eikeri og hennes italienske doublepartner.

Andre artikler

Lik Tennis-Norge på Facebook for å holde deg oppdatert.