Casper Ruud

Casper Ruud tapte tross god start

Casper Ruud klarte ikke å vinne sin første kamp som topp 100-spiller.

Den norske 20-åringen spilte natt til onsdag første kvalifiseringsrunde til ATP Masters-turneringen i Indian Wells. Det hele startet lovende, men endte ikke på ønsket måte.

Unggutten møtte japaneren Tatsuma Ito, nummer 148 i verden, Ruud og Ito har møttes to ganger tidligere. Første gang var for tre år siden. Da fikk Ruud wildcard til kvalifiseringen i Miami Open og hadde nettopp vunnet sin første Futures-turnering. Da tapte Ruud knepent og var nær en sensasjon. I 2018 vant Ruud i Australian Open-kvalifiseringen over Ito.

Natt til onsdag starta Ruud godt og vant det første settet 7-6 (7-3). I sett nummer to ble det tyngre og Ito vant hele 6-1. I det tredje settet fikk nordmannen et tidlig brudd i mot og klarte aldri å hente igjen ledelsen. Dermed tapte Ruud settet 4-6 og røk ut av turneringen.

Det neste på programmet for Ruud er ATP Masters-turneringen Miami Open, men han kan velge å spille en ATP Challenger-turnering i mellomtiden.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788