Andy Murray

Andy Murray brøt sammen på pressekonferanse

Andy Murray sliter med store smerter og karrieren kan gå mot slutten.

Det fortalte briten på en pressekonferanse foran Australian Open fredag. Murray frykter at årets Grand Slam-turnering i Melbourne kan bli den siste turneringen i karrieren hans. Den tidligere Wimbledon-vinneren har i lengre tid slitt med hoften.

– Jeg har gjort alt jeg kan for å få hoften min til å føles bedre, men det har ikke hjulpet mye. Jeg tror det er en mulighet for at Australian Open er min siste turnering. Jeg meg ikke bra, jeg har slitt i lang tid.

Murray var svært emosjonell da han møtte pressen i Australia fredag. En tårevåt 31-åring måtte ha pause midt under seansen for å hente seg inn.

– Jeg kan spille, men har begrensinger. Disse begrensingene, gjør at jeg ikke kan nyte å konkurrere eller trene, sa Murray.

Se video av pressekonferansen under:

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788