Isner ble tidenes eldste førstegangsvinner av en Masters-turnering

av | 1 april, 2018 - 23:51 | Internasjonalt

32-åringen John Isner gikk for første gang i karrieren til topps i en ATP 1000-turnering.

32-åringen John Isner gikk for første gang i karrieren til topps i en ATP 1000-turnering.

Isner blir 33 om en måneds tid og hadde før søndagens kamp spilt tre Masters-finaler. Alle tre hadde endt med tap. I Miami slo Isner på vei til finalen ut spillere som Marin Cilic, Hyeon Chung og Juan Martin del Potro. Søndag var Alexander Zverev motstander i finalen i Miami Open, og det var forventet en tøff kamp for amerikaneren.

Det var også det Isner fikk. Zverev vant nemlig det første settet 7-6 (7-4), men Isner viste styrke da han slo tilbake med 6-4 i begge de neste settene. Veteranen hindret derfor sin tyske motstander i å ta sin tredje Masters-tittel i karrieren.

Dermed ble Isner med sin 32 år og 11 måneder historiens eldste førstegangsvinner av en Masters-turnering. Faktisk er amerikaneren tidenes tredje eldste vinneren av ATP 1000-turnering, kun slått av Andre Agassi og Roger Federer.

– Jeg kunne ikke forutsett dette. Jeg kom inn i denne turneringen etter bare å ha spilt en ATP-kamp i år og spilte ganske dårlig. Jeg vant den første kampen her i tre sett, og det er slik tennis foregår: Du begynner å få litt selvtillit og så begynner ting å rulle din vei, sa Isner etter finaleseieren, ifølge BBC.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Mesternes Masters

Mesternes Masters

Dette er listen over alle Topp 100 spillere som har vunnet Masters-turneringer.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Arkiv