FantasyTennisLeague

Vinn premier – spill Fantasy Tennis League med Tennis-Norge

Tennis-Norge inviterer leserne til å delta i det gratis nettspillet Fantasy Tennis League.

Tennis-Norge inviterer leserne til å delta i det gratis nettspillet Fantasy Tennis League.

Spillet er et friskt pust i tennishverdagen og kan gi tennisinteresserte ekstra spenning i hverdagen i hver eneste ATP-turnering. Derfor ønsker Tennis-Norge å ha en satsing på Fantasy Tennis League.

Blir du med i Tennis-Norges privatliga med koden «142340» er du garantert å kjempe om en premiesum på minst 1000 kroner. I tillegg må du sende en mail til admin@tennis-norge.com, der du bekrefter din deltakelse. I løpet av kort tid vil vi få inn premier til rundevinnere og totalvinnen, men til dette er på plass er foreløpig premie 1000 kroner til vinneren. På dette punktet spiller det inn hvor mange som deltar. Fristen for å melde seg på er 15. januar.

Spillet går utpå å sette opp et lag bestående av tennisspillere til et budsjett på maks 100 millioner dollar. Laget skal bestå av 16 spillere, derav åtte aktive og åtte reserver. Spillerne får poeng etter hvordan de presterer i virkeligheten.

Totalt er spillet delt opp i 30 runder og mellom hver runde kan man gjøre endringer på laget. Totalt i løpet av sesongen er det mulig å gjøre 72 bytter. Før og underveis i sesongen vil Tennis-Norge komme med sine tips for å bli en god Fantasy-spiller.

Så bli med i konkurransen ved å melde deg inn i ligaen med kode «142340», samt å sende en mail til admin@tennis-norge.com med lagnavn og navn.

 

 

 

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788