Melanie Stokke tennis

Stokke videre i Frankrike

Melanie Stokke tok seg komfortabelt videre fra første runde i 25.000-dollarsturneringen i Joue-Les-Tours.

Melanie Stokke tok seg komfortabelt videre fra første runde i 25.000-dollarsturneringen i Joue-Les-Tours.

Den norske 21-åringen har ikke hatt resultatene helt på sin side den siste tiden. I forrige uke røk Stokke ut i andre runde i Sevilla. Denne uken spiller jenta fra Nordstrand en turnering i Frankrike, og det hele begynte glimrende.

I første runde møtte Stokke den franske kvalifiseringsspilleren Clemence Fayol. 22-åringen er rangert som nummer 601 på WTA-rankingen, noe som er tre plasser bak karrierebeste satt i forrige uke. Den franske jenta har ikke kommet lengre enn semifinale i en 15.000-dollarsturnering som sitt beste resultat.

Kampen hadde Stokke god kontroll på. Norgesmesteren ledet hele 5-1 i det første settet, men Fayol knappet inn på forspranget til 6-3. Det andre settet ble jevnere, men Oslo-jenta sikret seg til slutt en plass i andre runde med 6-4.

I andre runde venter andreseedede Elena Gabriela Ruse. Den rumenske 19-åringen er nummer 214 på WTA-rankingen. I august vant talentet både en 15.000- og 25.000-dollarsturnering. Duoen har spilt mot hverandre to ganger tidligere; i 2014 og 2016. Første gang vant Stokke etter to sett, mens andre gang vant Ruse etter to sett.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788