Melanie Stokke

Stokke med sterk seier i Spania

Melanie Stokke slo en bedre rangert spiller i første runde av 25.000-dollarsturneringen i Sant Cugat.

Melanie Stokke slo en bedre rangert spiller i første runde av 25.000-dollarsturneringen i Sant Cugat.

Den norske 21-åringen har etter sin første tittel i en 25.000-dollarsturnering i starten av september slitt litt med å sette i gang en lignende seiersrekke, blant annet grunnet sykdom. Mandag tok Stokke en sterk seier og viste lovende takter.

Nordstrand-jenta møtte Renata Zarazua. 20-åringen fra Mexico er nummer 251 i verden og har i høst vært i semifinale i en 60.000-dollarsturnering, samt finale i en 25.000-dollarsturnering. Hennes beste plassering på WTA-rankingen i karrieren er en 241.-plass fra september i år.

Mot Stokke fikk åttendeseedede Zarazua problemer. Stokke begynte det settet glimrende og ledet 5-1. Da tok den mexikanske motstanderen de to neste poengene og var nære ved å redusere til 4-5. Stokke holdt likevel hodet kaldt og vant settet 6-3.

I det andre settet var derimot Zarazua sterkest og stakk av med seieren 6-3. Det tredje settet startet jevnt, men på 3-3 løsnet det for Stokke. Norgesmesteren fikk en ledelse og beholdt den kampen ut. Oslo-jenta avgjorde oppgjøret med 6-3 i det tredje settet.

Motstander i andre runde er ikke klar enda, men blir vinneren i oppgjøret mellom Martina Di Guiseppe og Nicoleta-Catalina Dascalu, henholdsvis nummer 322 og 382 på verdensrankingen. Duoen møtes til kamp tirsdag.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788